Prefab mantelzorgwoning

Wilt u graag een mantelzorgwoning bij u thuis zodat u kunt altijd in de buurt bent om zorg te verlenen aan uw dierbare? Wanneer u opzoek bent naar een mantelzorgwoning zijn er verschillende oplossingen. In dit artikel vertellen we wat een prefab mantelzorgwoning is, waarom u hiervoor zou kiezen en hoe u de mantelzorgwoning kunt gebruiken als mantelzorg niet meer nodig is.

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een speciaal ontworpen woning die geschikt is voor het geven van mantelzorg. Het is een woning die op eigen terrein staat en waar de zorgbehoevende of zorgverlener zelf woont. Een mantelzorgwoning is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om zelfstandig te kunnen wonen zoals een keuken, badkamer, slaapkamer. Met een mantelzorgwoning is er altijd iemand in de buurt die zorg kan verlenen, maar behoud u wel uw privacy.

Waarom kiezen voor een prefab mantelzorgwoning?

Wanneer u er voor kiest om een mantelzorgwoning in uw tuin te laten plaatsen kunt u er voor kiezen om er een te bouwen, maar u kunt ook voor een prefab mantelzorgwoning kiezen. Prefab staat voor prefabricatie en dit betekend dat de woning van te voren in een fabriek of werkplaats wordt gemaakt en in uw tuin alleen nog geplaatst en aangesolten hoeft te worden aan de leidingvoorzieningen. Hiervoor is vaak nog minder dan een dag nodig, waardoor u dus niet maanden lang midden in een verbouwing zit. Iso-Bella bouwt prefab mantelzorgwoningen die u geheel naar uw eigen wensen kunt inrichten en kunt samenstellen. Benieuwd naar onze woonoplossingen? Bekijk ons concept.

Ook na de mantelzorg periode gebruik maken van uw extra woning

Is de mantelzorg gestopt en heeft u de mantelzorgwoning niet meer nodig? Dit betekent niet dat u uw mantelzorgwoning meteen weg moet halen. Een prefab mantelzorgwoning van Iso-Bella is multifunctioneel en u kunt deze ook na de mantelzorg blijven gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een gastenverblijf of tuinkantoor van te maken. Of misschien wel een plek waar uw kinderen nu op zichzelf kunnen wonen. De extra woonruimtes vergroten uw wooncomfort en daarnaast ook een goede investering voor uw woning.

Prefab mantelzorgwoning van Iso-Bella

Bent u opzoek naar een moderne mantelzorgwoning? De mantelzorgwoningen van Iso-bella zijn van alle luxe voorzien en geheel naar uw wensen in te richten. Onze prefab woningen worden binnen 1 dag in uw tuin geplaatst en u kunt direct gebruik maken van uw mantelzorgwoning. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en denken altijd met u mee voor de geschikte oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en kom lang bij ons in de showroom voor de mogelijkheden.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.