Prefab recreatiewoning

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen vakantiehuis? Dan is een prefab recreatiewoning misschien wel iets voor u. Ontdek de voordelen. Met uw eigen recreatiewoning kunt u op vakantie wanneer u wilt en in uw vrije tijd genieten van de buitenlucht. Twijfelt u nog over uw eigen vakantiehuis? In dit artikel vertellen we u de voordelen van een prefab recreatiewoning

Wat is een prefab recreatiewoning?

Een recreatiewoning is een aparte woning naast uw hoofdwoning waar u uw vrije tijd door kunt brengen en u zich even kunt afzonderen. Deze vakantiewoning heeft alles wat een normale woning ook zou hebben zoals een keuken, een badkamer, slaapkamer en een woonkamer. Hierdoor kan de woning dienen als volwaardige woning. U kunt een prefab recreatiewoning bijvoorbeeld laten plaatsen op een stuk grond dat u bezit of in uw tuin. Prefab staat voor prefabricatie, dit betekend dat alle onderdelen van de woning van te voren gemaakt worden in de fabriek en op de locatie alleen nog in elkaar gezet hoeft te worden.

Prefab recreatiewoning

Waarom kiezen voor een recreatiewoning

Uw eigen recreatiewoning brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is het natuurlijk een plek waar u even kunt ontspannen en waar u zich even kunt afzonderen van de rest. U kunt hier lekker uw vakanties doorbrengen en tot rust komen. Het wordt vaak gezien als een tweede huis, en met uw eigen recreatiewoning kun u op vakantie wanneer u wilt. Daarnaast kunt u natuurlijk uw vakantiehuis ook nog verhuren en er zo nog wat mee bijverdienen. Een recreatie woning kan dienen als volwaardige woning, waardoor u hier dus comfortabel kunt leven en niks tekort komt.

Waarom kiezen voor prefab

Wanneer u een recreatiewoning wilt laten plaatsen zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om er gewoon een te laten bouwen op de locatie, maar u kunt ook kiezen voor prefab. Zoals hierboven al genoemd worden bij een prefab recreatiewoning alle onderdelen al van te voren gemaakt en hoeven deze alleen nog in elkaar gezet te worden op de locatie. Hierdoor is er vaak nog minder dan een dag nodig om de recreatiewoning te plaatsen. U zit dus niet met een hele verbouwing van een aantal maanden en bent ook niet afhankelijk van de weersomstandigheden voor het bouwen. De levertijd is daarom ook vaak sneller dan wanneer u normaal zou bouwen. Daarnaast kan een prefab recreatiewoning ook nog verplaatst worden. Wilt u uw woning graag op een andere plek of misschien wel in uw tuin? Dan kan deze gemakkelijk van de ene locatie op een nieuwe plek gezet worden.

Prefab recreatiewoning van Iso-Bella

Bent u opzoek naar een moderne en luxe recreatiewoning? Bij Iso-Bella kunt u uw recreatiewoning geheel naar eigen wensen inrichten en worden deze prefab binnen een dag op de locatie geplaatst. U kunt er bijvoorbeeld een badkamer, keuken en wc in laten plaatsen zodat de woning kan dienen als volwaardige woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bespreken graag met u uw wensen en de mogelijkheden tijdens een gratis adviesgesprek. Plan hier direct een gesprek in.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.