Prefab woning?

Prefab woningen worden steeds populairder. Lees alles over deze nieuwe hype en ontdek de prefab woningen van Iso-Bella.

Prefab woning geschikt voor meerdere toepassingen.

Een bouwvorm die de laatste jaren aan populariteit wint, is de prefab woning. Prefab woningen zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Heeft u een stuk grond waar u een woonhuis op wilt plaatsen? Of heeft u al een woning met perceel, maar bent u op zoek naar extra woonruimte voor uw moeder, vader of kinderen? In al die gevallen biedt een prefab woning uitkomst. Zeker als u zelf geen volleerd klusser bent en snel wilt genieten van uw nieuwe woning.

Wat is een prefab woning?

Prefab (soms ook systeembouw genoemd) is de afkorting van prefabricatie, een woord dat al verraadt wat u kunt verwachten. Een prefab woning is namelijk een kant-en-klaar bouwwerk waarvan de belangrijkste onderdelen in de fabriek worden gebouwd. Denk hierbij aan de buiten- en binnenmuren, het dak en de vloeren. Is de fundering op de bouwplaats eenmaal gelegd? Dan wordt de woning als bouwpakket naar de bouwplaats gebracht. Prefab woningen zijn leverbaar in verschillende stijlen, van bungalow tot boerderij en van nieuwbouwwoning tot een meer klassiek huis.

Onze prefab woningen

De prefab woningen van Iso-Bella zijn multifunctioneel. U kunt ze gebruiken als bescheiden woonhuis, maar ook als extra woonruimte bij uw bestaande woning. Het zijn ruimtes die flexibel met uw leven meebewegen. Misschien heeft u nu een extra kantoor- of praktijkruimte nodig, maar in de toekomst meer behoefte aan een plek om te ontspannen of een ruimte waar gasten kunnen overnachten. Onze prefab woningen zijn voor al die doeleinden in te richten.

Daarnaast worden onze prefab woningen turn-key geleverd. Wij nemen alle bouwwerkzaamheden uit handen en leveren het huis gebruiksklaar. U kunt ook een keuken, toilet en badkamer laten plaatsen. De prefab woningen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en zijn volledig geïsoleerd.

Waarom een prefab woning van Iso-Bella?

Verplaatsbaar
Onze prefab woningen zijn gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren. U bepaalt dus helemaal zelf waar uw nieuwe woon- of ontspanplek zich bevindt en kunt de ruimte op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruiken.

Duurzaam
P
refab woningen hebben een hoog duurzaamheidsgehalte. Het concept staat garant voor korte bouw- en oplevertijden en vereist minder verkeersbewegingen dan een traditioneel bouwtraject. We gebruiken bovendien duurzame en veelal recyclebare bouwmaterialen.

Volledig geïsoleerd
Onze prefab woningen zijn volledig geïsoleerd. Dat betekent dat het er zowel hartje zomer als midden in de winter prettig toeven is. Bovendien houdt de isolatie vocht buiten de deur.

Een prefab woning in uw eigen stijl

Wilt u woonruimte creëren of een extra ruimte aan huis hebben voor werk, hobby’s of het ontvangen van gasten? Bekijk dan de mogelijkheden en vraag een adviesgesprek aan.

“Een prefab woning van Iso-Bella is verplaatsbaar, modulair, multifunctioneel inzetbaar, volledig geïsoleerd en snel in gebruik te nemen. Het zijn ruimtes die flexibel met uw leven meebewegen.”

Stel uw eigen prefab woning samen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een adviesgesprek aan en bespreek uw wensen met ons.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.