Gastenverblijf en Praktijkruimte

Een praktijkruimte om workshops in te geven en daarnaast een luxe gastenverblijf om vrienden en familie te ontvangen of als Airbnb. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gastenverblijf en Praktijkruimte

Een praktijkruimte om workshops in te geven en daarnaast een luxe gastenverblijf om vrienden en familie te ontvangen of als Airbnb. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag van de klant

De klant kwam in 2022 bij Iso-Bella terecht en was kort daarvoor een eigen bedrijf begonnen. Zij geeft workshops aan groepen en zocht een geschikte ruimte om haar bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren. Daarnaast had de klant de wens om een gastenverblijf te creëren in de tuin om familie en vrienden te ontvangen.

Het gastenverblijf moest praktisch ingericht worden zodat het op elk moment voor de op dat moment spelende behoefte ingezet kan worden en dat is gelukt.

De buitenkant hebben we afgewerkt met beige vezelcement. In de ruimte hebben we een keuken, badkamer, aparte toilet en airco geplaatst. Kortom, een ideale ruimte om gasten in te kunnen ontvangen. Door te kiezen voor een bedbank combinatie die we hebben aangekleed met een speciaal ontworpen hoofdboord kan de ruimte gemakkelijk omgetoverd worden van praktijkruimte naar gastenverblijf. Heeft u zelf een project in gedachten? Vraag dan een offerte aan en bezoek onze showroom.

Gallerij

Excellent in z’n klasse!

Onze oplossing

Project informatie

Toepassing: Gastenverblijf, Praktijkruimte en Airbnb
Locatie: Voorhout
Afmeting: 8m x 3,5m x 3,1m
Opleverdatum: Januari 2023

Afwerking

Kleur buitenafwerking: Beige
Buiten afwerking: Vezelcement
Binnen afwerking: Stucwerk

Opties

  • Badkamer
  • Complete Keuken
  • Vloerverwarming
  • Toilet handdouche
  • Hoofdboard voor slaapbank
  • 4-delige Hef-schuifpui 4m x 2,4m
  • Val raam 1m x 0,8m

Vragen?

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Komt u liever direct in contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 401 1631 , het contactformulier invullen op onze website of een e-mail sturen naar info@iso-bella.nl.

“Wij staan voor u klaar en gaan altijd tot het uiterste. Elk buitenverblijf is uniek en maken we met evenveel passie en liefde alsof het onze eigen woning is zodat we uw droom naar alle tevredenheid kunnen realiseren.”

Terence Jon

Mede-eigenaar van, Iso-Bella

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Bent u benieuwd hoe wij uw werk -en buitenverblijf kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Download onze brochure. Doe inspiratie op en bekijk de prijzen en specificaties op uw gemak terug.

Iso-Bella, een wereld aan mogelijkheden in uw tuin.

Meer projecten bekijken?

Vind u deze toepassing al prachtig en bent u benieuwd naar de andere oplossingen en toepassingen die wij hebben geleverd aan klanten? Bekijk direct welke prachtige projecten wij nog meer hebben opgeleverd.

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en woonruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

MAAK EEN AFSPRAAK!

Vraag direct een offerte aan!

Hebben we uw interesse gewekt? Maak direct een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken.