Tuinkantoor & Relaxruimte

Een slim ingerichte werk- en leefruimte die gebruikt wordt als kantoor en relaxruimte voor de kinderen. Modern architectuur en functioneel! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een advies gesprek in.

Tuinkantoor donker grijs

Tuinkantoor & Relaxruimte

Een slim ingerichte werk- en leefruimte die gebruikt wordt als kantoor en relaxruimte voor de kinderen. Modern architectuur en functioneel! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een advies gesprek in.

Vraag van de klant

De klant heeft noodgedwongen door Corona net als vele thuis moet werken. De werkgever van de klant heeft ook na corona versoepelingen ervoor gekozen om zijn personeel gedeeltelijk thuis te laten werken. Klant had geen extra kamer vrij maar had de behoefte om niet thuis aan de keukentafel te hoeven zitten en ging daarom op zoek naar een oplossing om thuis een eigen werk- en leefruimte te realiseren.

De ruimte moest goed geïsoleerd zijn en ook relaxruimte ingezet kunnen worden. Niet een simpele blokhut maar een woonwaardige ruimte. Zijn kinderen, inmiddels tieners, wilde hij ook een extra ruimte gunnen om in de avonden en weekenden met vrienden te kunnen chillen. Daarom is de ruimte zo ingedeeld dat de ene helft als “kantoor” fungeert en de andere ruimte een echte leefruimte is. Het was van belang om met een partij samen te werken die maatwerk kon leveren. De ingang en het raam moesten op een specifieke positie terecht komen waardoor de indeling die hij in gedachten had gerealiseerd kon worden.

Sfeerimpressie

Excellent in z’n klasse!

Onze oplossing

Project informatie

Toepassing: Tuinkantoor en relaxruimte
Locatie: Werkendam
Afmeting: 5m x 3m x 3m
Opleverdatum: maart 2022

Afwerking

Kleur buitenafwerking: Antraciet
Buiten afwerking: Aluminium composiet
Binnen afwerking: Unilin clicwall Wit/Verona Oak

Opties

Schuifpui 3m x 2,35m
Zijraam 1m x 2,35m
Daikin Airco 2,5 KW
Schroeffundering

Vragen?

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Komt u liever direct in contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 401 1631 , het contactformulier invullen op onze website of een e-mail sturen naar info@iso-bella.nl.

“Wij staan voor u klaar en gaan altijd tot het uiterste. Elk buitenverblijf is uniek en maken we met evenveel passie en liefde alsof het onze eigen woning is zodat we uw droom naar alle tevredenheid kunnen realiseren.”

Terence Jon

Mede-eigenaar van, Iso-Bella

“Ik houd van modern en strakke architectuur, hierdoor stond Iso-Bella al paar punten voor t.o.v. de concurrenten. Het resultaat is prachtig!”

Bent u benieuwd hoe wij uw werk -en buitenverblijf kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Download onze brochure. Doe inspiratie op en bekijk de prijzen en specificaties op uw gemak terug.

Iso-Bella, een wereld aan mogelijkheden in uw tuin.

Meer projecten bekijken?

Vind u deze toepassing al prachtig en bent u benieuwd naar de andere oplossingen en toepassingen die wij hebben geleverd aan klanten? Bekijk direct welke prachtige projecten wij nog meer hebben opgeleverd.

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en woonruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

MAAK EEN AFSPRAAK!

Vraag direct een offerte aan!

Hebben we uw interesse gewekt? Maak direct een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken.