Mantelzorgwoning

Een moderne mantelzorgwoning in de tuin die de perfecte oplossing biedt. De woning is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om in te kunnen wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag een offerte aan.

Mantelzorgwoning

Een moderne mantelzorgwoning in de tuin die de perfecte oplossing biedt. De woning is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om in te kunnen wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag een offerte aan.

Vraag van de klant

De klant (man en vrouw) kwam bij Iso-Bella terecht omdat ze op zoek waren naar een een mantelzorgwoning. De man van het gezin heeft enige tijd geleden de diagnose ALS (spierziekte) gekregen. Hierdoor kan de man niet meer zelfstandig met de trap naar boven. Om deze reden is het gezin op zoek gegaan naar een oplossing waarbij er zorg verleent kan worden in eigen woon omgeving.

Vanuit het WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) is er een oplossing aangedragen voor de bouw van een mantelzorgwoning in de tuin. Deze oplossing zag er erg klinisch uit en voelde niet als fijn thuiskomen. Op eigen initiatief zijn ze via het internet bij Iso-Bella terecht gekomen. Samen met het ontwerpteam hebben we gekeken naar de beschikbare ruimte, wensen en praktische zaken om ervoor te zorgen dat er een fijne plek in de tuin gecreëerd kon worden, en met resultaat!

In de toekomst kan de ruimte eventueel omgetoverd worden tot bijvoorbeeld een gastenverblijf, afhankelijk van de op dat moment spelende behoefte.

Gallerij

Excellent in z’n klasse!

Onze oplossing

Project informatie

Toepassing: Mantelzorgwoning
Locatie: Egmond aan de Hoef
Afmeting: 3,5m x 7m
Opleverdatum: Maart 2023

Afwerking

Kleur buitenafwerking: Ipé
Buiten afwerking: Composiet
Binnen afwerking: Stuc

Opties

  • 3-delige kozijn 3m.(2x vast raam + enkele deur volglas)
  • Vast raam 1m x 2,4m
  • Breed raam 0,7m x 1,4m
  • Keuken (pantry)
  • Badkamer (aangepast)
  • Airco
  • Vloerverwarming
  • Screens (zonwering)

Vragen?

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Komt u liever direct in contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 401 1631 , het contactformulier invullen op onze website of een e-mail sturen naar info@iso-bella.nl.

“Wij staan voor u klaar en gaan altijd tot het uiterste. Elk buitenverblijf is uniek en maken we met evenveel passie en liefde alsof het onze eigen woning is zodat we uw droom naar alle tevredenheid kunnen realiseren.”

Terence Jon

Mede-eigenaar van, Iso-Bella

Er werd ontzettend goed met ons meegedacht zodat wij nu over een geweldige, rolstoeltoegankelijke unit beschikken welke aanvoelt als een klein vakantiehuisje i.p.v. een zorgunit. We zijn er erg blij mee!

Bent u benieuwd hoe wij uw werk -en buitenverblijf kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Download onze brochure. Doe inspiratie op en bekijk de prijzen en specificaties op uw gemak terug.

Iso-Bella, een wereld aan mogelijkheden in uw tuin.

Meer projecten bekijken?

Vind u deze toepassing al prachtig en bent u benieuwd naar de andere oplossingen en toepassingen die wij hebben geleverd aan klanten? Bekijk direct welke prachtige projecten wij nog meer hebben opgeleverd.

Eindeloos veelzijdig dankzij maatwerk met aandacht

Geen wens is precies hetzelfde, dus we ontwerpen ieder project volledig op maat. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de beschikbare afmetingen en afwerkingen. Realiseer bijvoorbeeld een:

Microwoning

$
Aanbouw
$
Aupair-woning
Recreatiewoning
$
Extra slaapkamer
Gastenverblijf
Tuinkantoor
$
Praktijk aan huis
(Pre)mantelzorgwoning
Buitenverblijf
MAAK EEN AFSPRAAK!

Vraag direct een offerte aan!

Hebben we uw interesse gewekt? Maak direct een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken.