Tuinkantoor in uw tuin?

Heeft u ook altijd zo een last van teveel geluid om u heen tijdens het werken? Of misschien gebrek aan ruimte voor een werkplek in uw huis? Mogelijk is een tuinkantoor de perfecte oplossing voor uw probleem. Wat is een tuinkantoor vraagt u zich nu zeker af. De term zegt het eigenlijk al. Een tuinkantoor is een kantoor in uw tuin. Een extra werkplek waar ruimte is voor rust en concentratie zodat u ongestoord uw beroep kunt uitoefenen. Hoe fijn is dat?

Bent u het ook zat om elke keer gestoord te worden tijdens het werken of zoekt u een plek waar u klanten kunt ontvangen en uw (online) vergaderingen bij te kunnen wonen? Bekijk dan eens onze tuinkantoor mogelijkheden.

Faciliteiten in uw tuinkantoor?

De inrichting van uw thuiskantoor hangt er natuurlijk vanaf wat u nodig heeft. Dit hangt uiteraard af van uw beroep. Heeft u alleen een laptop nodig om uw werk uit te voeren? Of gaat u het tuinkantoor inzetten als bijvoorbeeld praktijkruimte of een salon aan huis? Zoals u al merkt is het belangrijk om na te denken over welke faciliteiten u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een toilet, elektriciteit, aantal stroompunten, mogelijk een mini-keuken of wateraansluiting. Wij van Iso-Bella helpen u graag om bij het maken van de juiste keuzes voor uw nieuwe tuinkantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Deel dan vrijblijvend uw wensen met ons.

Materialen van uw tuinkantoor

Een mooi en functioneel tuinhuis kan voor iedereen anders zijn. Om te zorgen dat het tuinkantoor past in uw tuin en aansluit op uw behoefte is het belangrijk om te onderzoeken welke materialen u wilt gebruiken. Hoe wilt u de afwerking? Houd u van lichte of donkere kleuren? Wilt u een verwarming en/of airco? Wat voor vloer wilt u?
Ook hiervoor kunt u contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Prefab tuinkantoor?

Prefab betekent prefabricated. Dit houdt in dat de constructie van het tuinkantoor al vooraf is gefabriceerd. Prefab zijn losse delen van in dit geval een tuinkantoor die als het ware alleen nog maar in elkaar gezet hoeven te worden op locatie. Op deze manier wordt het in elkaar zetten van een tuinkantoor snel en eenvoudiger gemaakt. Niemand wilt namelijk een aantal weken een tuin vol met troep te hebben als het ook in een paar dagen kan. Bij Iso-Bella blijft u tuin zelfs tijdens het bouwproces netjes, u heeft al snel uw “nieuwe” tuin terug met een prachtig tuinkantoor, hoe fijn is dat!

Kosten van een tuinkantoor?

Kosten blijven natuurlijk altijd een belangrijke factor in het aankoopproces, dus kunnen we dit niet vergeten. Het is goed om eerst al uw wensen te inventariseren en daarnaast te bepalen wat u ongeveer wilt uitgeven aan uw tuinkantoor. Houd er hierbij rekening mee dat het tuinkantoor de waarde van uw woning ook ten goede komt en dus ook een goede investering is. Een tuinkantoor van Iso-Bella is bijvoorbeeld multifunctioneel en kan bij een eventuele verkoop van uw woning natuurlijk ook ingezet worden als bijvoorbeeld bergruimte of hobbykamer.

Bent u benieuwd wat uw tuinkantoor bij Iso-Bella ongeveer zou gaan kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.