U zoekt meer ruimte maar verhuizen lijkt onmogelijk. Wat nu?

Meer woonruimte klinkt als een verademing. Maar als verhuizen geen optie voor u is, lijkt dat ver weg. Toch is er een manier om uw woonruimte uit te breiden. U zou er uw hobby kunnen uitoefenen of u krijgt een extra kamer om heerlijk in te relaxen. De woonunits van Iso-Bella vormen de ideale oplossing voor het creëren van extra ruimte. U plaatst een volwaardige nieuwe kamer in uw tuin. Hiermee geniet u van uw eigen vertrouwde woning en tuin, maar voelen die tegelijkertijd als een heel nieuw thuis.

De voordelen van meer woonruimte

Meer woonruimte biedt veel voordelen. Met een extra slaapkamer kunt u vrienden als logees verwelkomen. Een extra kantoorruimte kan werken makkelijker en prettiger maken. Maar de soort behoefte aan extra woonruimte kan veranderen. Als de kinderen klein zijn, is een speelkamer erg fijn. Tien jaar later hebben ze behoefte aan hun eigen chillspace. Iso-Bella speelt in op deze veranderingen. De woonunits zijn kamers die u steeds opnieuw kan inrichten. Het mooie is dat ze ook nog eens verplaatsbaar zijn. U plaatst deze unit in uw tuin. Als u de tuin wilt herinrichten of toch gaat verhuizen, verplaatst u deze ‘draagbare kamer’ gewoon. Zo biedt deze unit voordelen die zelfs een huis niet heeft.

Meer woonruimte in de tuin

Als meer woonruimte binnenshuis niet te verwezenlijken is, kunt u een woonunit van Iso-Bella in de tuin plaatsen. Zo geniet u opnieuw en nog meer van uw tuin en woonruimte. Dat wordt de nieuwe plek om heerlijk in te koken, effectief te werken of gezellig in te spelen. Woonunits zijn een volwaardige uitbreiding van uw woning. Het zijn geen simpele, sfeerloze hokken, maar op maat gemaakte en stijlvolle ruimten. En omdat het toch een beetje buitenshuis is, voelt het zelfs aan als een echte vakantieplek. De grootte en luxe van de units zijn op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Hoe dan ook is het een investering in uw woonomgeving die zich letterlijk en figuurlijk uitbetaalt. U verlangt niet langer naar een ander huis. U zult zich in een unit thuis voelen zoals u dat ook in een vakantiehuisje doet. Bovendien is de overwaarde van uw huidige woning hiermee in een prachtig project gestopt.

Hoe Iso-Bella meer woonruimte biedt

Meer woonruimte moet gelijk staan aan meer woongenot. Daarom kijkt Iso-Bella bij het plaatsen van een woonunit naar uw persoonlijke wensen en ambities. Bijna alles is mogelijk. U kunt weer helemaal in shape komen met een persoonlijke gym. Maar een overkapte keuken voor zomerse kookavonden in de tuin is ook mogelijk. Of richt een mooi gastenverblijf in. Natuurlijk wil het oog ook wat: uw persoonlijke stijl wordt niet vergeten. Een trendy en hippe look aan uw tuin is mogelijk, net als een klassieke stijl. Misschien wilt u een tuinhuis, misschien een kantoor. Maar deze unit zal hoe dan ook voelen als een tweede huis in uw tuin.

Meer woonruimte door een fijne werkwijze

Meer woonruimte is niet alleen een grotere oppervlakte. Een woonunit draait ook om meer genieten en meer gemak. Daarom doet Iso-Bella er alles aan om uw persoonlijke unit tot een oase van ontspanning en plezier te maken. Het contact tussen Iso-Bella en de klant verloopt prettig. De klant krijgt een vaste contactpersoon, voor een goed en persoonlijk overleg. Binnen drie maanden levert het montageteam vakwerk af. Zij gebruiken alleen de beste materialen bij het installeren en bouwen van uw unit.

De ruimte wordt prefab aangeleverd en binnen een halve dag geplaatst, zodat u er snel van kunt genieten. Wat zeggen we? Het genieten begint al bij het ontwerpproces. Relax, we nemen echt alles voor u uit handen!

Meer woonruimte-ideeën in de brochure

De unit van Iso-Bella biedt meer woonruimte, of is een aanvulling op uw woning. Een extraatje voor een gevoel van luxe of een oplossing voor een ruimtetekort in uw huis. Wat de reden ook is om een unit te plaatsen, hij is altijd naar uw wensen te bouwen. In onze brochure leest u over de afwerking van de units en welke modellen er beschikbaar zijn. Ook krijgt u een idee van de globale kosten van een unit. Maar bovenal biedt de brochure een hoop inspiratie. Er zal een wereld aan mogelijkheden voor u opengaan. U leest hierin alles over onder andere:

  • De visie en werkwijze van Iso-Bella
  • Het stappenplan bij de bouw van een unit
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden
  • De leverbare stijlen van een unit
  • De kosten van een unit

Download de brochure vandaag nog op de website. Iso-Bella hoort graag wanneer u die gelezen heeft. Past onze oplossing binnen uw behoefte? We nodigen u graag uit in onze showroom. Dan zorgen we dat er een kopje koffie voor u klaarstaat als we de eerste plannen maken aan de tekentafel.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.