Waarom een geïsoleerd tuinhuis een goed idee is?

Bent u op zoek naar een tuinhuis, waarin u zich het hele jaar comfortabel voelt? Kies dan voor een geïsoleerd tuinhuis. De geïsoleerde tuinhuizen die zijn opgenomen in ons assortiment zijn onderhoudsvrij, houden warmte buiten in de zomer en kou tegen in de winter en hebben ook nog eens een luxe en moderne uitstraling. In dit artikel leest u meer over de voordelen van onze geïsoleerde tuinhuizen.

Multifunctioneel gebruik

Met een geïsoleerd tuinhuis kunt u het hele jaar door genieten van ‘buiten’ zijn. Op hete zomerdagen kunt u zich even terugtrekken in de koelte. Op koudere dagen blijft het tuinhuis aangenaam op temperatuur. Een prima plek om vrienden uit te nodigen voor een ‘midwinterborrel’. Maar ook voor een verjaardag in november, een summerparty in juli of een gezellige nieuwjaarsborrel; het kan allemaal in uw tuinhuis.

Een geïsoleerd tuinhuis is ook ideaal als gezellige hangout-plek voor uw kind(eren). Of als u rustige werkplek zoekt omdat u veel vanuit huis werkt en op zoek bent naar meer ruimte en stilte. Zonder dat u afgeleid wordt door uw huisgenoten, kinderen of partner. Door gebruik te maken van de EPS sandwichpanelen, kunt u zich te allen tijde terugtrekken in uw tuinhuis. Bovendien staat binnen alles droog. Ook uw kantoorspullen. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Een geïsoleerd tuinhuis is dus multifunctioneel te gebruiken. De isolatie van EPS panelen zorgt naast een aangename plek in de winter én zomer, ook voor geluidsdemping. Ideaal bij feestjes of als u in alle rust wilt werken.

Hermes Tuinhuizen

De geïsoleerde tuinhuizen van Hermes zijn volledig op maat samen te stellen en worden gemaakt met de EPS sandwichpanelen. Dit materiaal wordt al lange tijd met succes in de industriële sector gebruikt voor bijvoorbeeld koelcellen, veestallen en geïsoleerde daken. EPS heeft ten opzichte van kunststof, composiet, hout en steen of beton de sterkste eigenschappen. Uw tuinhuis is hierdoor goed geïsoleerd en onderhoudsvrij. Extra fijn: er ontstaat binnen geen condensvorming, waardoor uw spullen ook netjes droog blijven en niet gaan roesten.

De voordelen van een Hermes tuinhuis:

  • Modulair systeem.
  • Geïsoleerd door EPS sandwichpanelen.
  • Onderhoudsvrij, brandwerend en UV-bestendig (kleurvast).
  • Duurzaam (cradle to cradle).

Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse in een onderhoudsvrij en geïsoleerd tuinhuis of tuinkantoor? Neem contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden!

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.