Waarom kiezen voor een multifunctionele ruimte?

In dit artikel komt u meer te weten over multifunctionele ruimtes en waarom dit zo handig is. Ook vertellen we waarom onze klanten voor een multifunctionele ruimte van Iso-Bella kiezen.

Wat is een multifunctionele ruimte?

Een multifunctionele ruimte is een ruimte die voor meerdere toepassingen en functies gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte met keuken, badkamer, woonkamer en/of slaapkamer. Afhankelijk van de toepassing waar u de ruimte voor wilt gebruiken is het goed om te kijken naar welke functies u in de ruimte wilt hebben. Een Iso-Bella werk- en leefruimte is voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Voor elke toepassing een oplossing

Enkele toepassingen waar onze ruimtes voor gebruikt kunnen worden:

 • Tuinkantoor
 • Gastenverblijf
 • Thuis Gym
 • Mancave
 • Poolhouse
 • Tuinatelier
 • Mantelzorgwoning
 • Salon aan huis
 • Recreatiewoning
 • Buitenverblijf
 • Tuinhuis
 • Tuinhuis met overkapping
 • Tuinberging

Prefab unit met oog op de toekomst

Bij Iso-Bella geldt dat onze multifunctionele ruimtes prefab worden gemaakt en daarnaast altijd verplaatsbaar zijn. Dit is erg handig voor als u gaat verhuizen of van plan bent om uw tuin te renoveren. Op basis van uw behoeftes richt u zelf de ruimte in en kunt u deze dus altijd aanpassen. Vandaag heeft u een tuinkantoor, over een jaar gebruikt u het misschien wel als mancave of gastenverblijf.

Dankzij onze speciaal ontwikkeld schroeffundering is het niet nodig om een traditionele fundering van beton- en of heipalen te laten plaatsen. Wij werken met een fundering die in de

basis permanent kan blijven maar ook weggehaald en verplaatst kan worden. Hierdoor is onze schroeffundering zeer duurzaam en prijstechnisch heel aantrekkelijk.

Waarom een multifunctionele ruimte?

Een multifunctionele ruimte brengt vele voordelen met zich mee. Zo creëert u bijvoorbeeld extra leefruimte als u in uw woning ruimte tekort komt. Verder kan een multifunctionele ruimte meerdere functies vervullen. Wilt u een familieruimte, een ruimte waar u alle creativiteit kwijt kunt of een plek voor uzelf om even bij te komen? U bepaalt zelf hoe u de ruimte inricht en waarvoor de ruimte zal dienen. Dit is ideaal voor als u een groot gezin heeft, in deze ruimte kan iedereen zijn eigen ding doen, zonder dat anderen hier last van hebben.

Waarom Iso-Bella? 

De multifunctionele ruimtes die Iso-Bella biedt zijn niet alleen luxe en modern, maar zijn ook goed geïsoleerd en Plug & Play. Dankzij de duurzame materialen die we gebruiken kunt u een leven lang genieten van de unit. Een goede investering voor de toekomst! 

Onze units worden prefab gebouwd en zijn hiermee dus ook verplaatsbaar. Bij ons kunt u uw eigen multifunctionele ruimte samenstellen met bijvoorbeeld een keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Ook kunt u zelf de uitstraling en de opties bepalen. Samen met onze adviseurs kunt u tijdens een vrijblijvende showroom afspraak uw wensen kenbaar maken. Iso-Bella staat bekend om haar kwalitatieve producten. We nemen u graag mee in de wereld van luxe en comfort. Bent u dus op zoek naar een multifunctionele ruimte of heeft u inspiratie nodig over waar u deze ruimte voor kunt gebruiken? Vraag hier een offerte aan en kom langs in onze showroom.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.