Waarom kiezen voor prefab?

 In dit artikel komt u meer te weten over wat prefab inhoudt en wat de voordelen van prefab zijn. Ook leggen we uit hoe we bij Iso-Bella prefab bouw toepassen.

Wat is prefab?

Prefab is eigenlijk een afkorting van prefabricage en is een proces waarbij de materialen in een fabriek of werkplaats worden samengevoegd tot een eindproduct. Doordat alle elementen op maat worden gemaakt en volledig op elkaar aansluiten kunnen we met dit type bouw op een zeer effectieve en kostenefficiënte manier bouwen. Prefab houdt in dat het product kant-en-klaar geleverd wordt. Dit betekent dus ook dat er gelijk gebruik kan worden gemaakt van het product.

Een Iso-Bella buitenverblijf wordt prefab afgeleverd. U kunt bij ons kiezen

tussen een casco of turn-key prefab unit. Kiest u voor casco? Dan zorgt u zelf voor de afwerking aan de binnenkant. Kiest u liever voor gemak? Kies dan voor onze turn-key oplossing. Met onze turn-key oplossing nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Uw Iso-Bella buitenverblijf wordt sleutelklaar afgeleverd. U stapt naar binnen in een volledig afgewerkte ruimte die u direct in gebruik kunt nemen. Van de vloer tot aan de wandafwerking, keuken en badkamer. U wordt volledig ontzorgt.

Voorbeelden van prefab producten:

  • Prefab woning
  • Prefab mantelzorgwoning
  • Prefab aanbouw
  • Prefab dakopbouw
  • Prefab tiny house

Wat zijn de voordelen van prefab?

Prefab brengt vele voordelen met zich mee. Doordat het prefab product bestaat uit verschillende elementen die tot een geheel zijn gemaakt in een fabriek wordt het product kant en klaar afgeleverd. Een prefab Iso-Bella unit is verplaatsbaar, waardoor deze alleen over uw schutting of woning heen moet worden gehesen. Als de unit staat hoeft deze alleen nog in het stopcontact geplugd te worden. Ideaal toch?! In tegenstelling tot traditionele bouw, zit u niet maandenlang met een rommelige bouwplaats rondom uw woning en duurt het plaatsen van het prefab product slechts één dag.

Verder neemt het prefab proces ook andere voordelen met zich mee. Doordat er onder ideale omstandigheden wordt gewerkt om tot het eindproduct te komen, worden bouwfouten tot het minimale beperkt. Prefab producten zijn vaak van hoge kwaliteit, weersonafhankelijk en hebben een lange levensduur. Ook kan er door prefab een strakke planning worden gemaakt en een vaste kostenplaatje worden gegeven, waardoor u uiteindelijk niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom Iso-Bella?

Iso-Bella biedt verschillende prefab producten aan en stelt uw gemak hiermee graag voorop. Of u nu een prefab tuinkantoor, prefab gastenverblijf of een prefab tiny house wilt, samen kunnen wij ervoor zorgen dat binnen no time kunt genieten van meer werk- of leefruimte.

Anders dan traditionele aannemers kunt u bij ons altijd terecht en hebben we geen lange levertijden. Bij aannemers moet u namelijk lang wachten op een offerte en moet u vervolgens aansluiten in wachtrij en duurt de bouw (bij u op locatie) ook nog eens een aantal weken en soms maanden. Bij Iso-Bella heeft u binnen enkele werkdagen een complete offerte en zelfs na akkoord van de bouwtekeningen binnen 8 weken het buitenverblijf bij u op de gewenste locatie staan. Zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent! Aan de hand van uw wensen kunt u uw eigen ruimte samenstellen en genieten van de voordelen die prefab met zich meebrengt. U kiest zelf de stijl, de uitstraling en de opties. Bent u benieuwd naar onze werk- en leefruimtes? Vraag een vrijblijvende offerte aan en kom langs in onze showroom.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.