Atelier in de tuin? Ontdek hier de 4 voordelen

Altijd al gedroomd van een eigen atelier in de tuin waar u uw creativiteit helemaal zijn gang kunt laten gaan? Zowel voor een hobby kunstenaar als professioneel gebruik is een tuinatelier de ideale manier om uw passie tot uiting te brengen. In dit artikel ontdekt u 4 voordelen van een tuinatelier.

1. Helemaal uw eigen plek

Is uw hobby inmiddels uitgegroeid tot echte passie en begint uw huis vol te raken met alle kunstwerken en knutselspullen? Dan kunt u er voor kiezen om over te stappen naar een atelier in de tuin. Zo heeft u helemaal uw eigen plekje waar u ongestoord te werk kunt gaan. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een werkplek of atelier te huren, maar deze kunnen op termijn veel geld gaan kosten doordat u elke maand opnieuw huur betaald. Een atelier bouwen in de tuin is een goede investering waar u nog jaren lang van kunt genieten. Daarnaast staat het atelier straks in uw achtertuin en kunt u direct aan de gang gaan als u een creatieve ingeving krijgt.

Tuinatelier

2. Ruime lichtinval

Als kunstenaar is het natuurlijk belangrijk dat u genoeg licht heeft bij het maken van uw kunstwerken. Een tuinatelier van Iso-Bella is volledig aan te passen aan al uw wensen. Door het plaatsen van grote raamwanden kunt er voor zorgen dat er genoeg licht binnen valt. Doordat hier altijd rekening mee wordt gehouden bij de plaatsing van uw tuinatelier zorgen we er voor dat u optimaal gebruik kunt maken van natuurlijk licht.

3. Kom tot rust en laat uw creativiteit zijn gang gaan

Met uw eigen tuin atelier in de tuin kunt uw helemaal tot rust komen en genieten van de natuur om u heen terwijl u helemaal op gaat in uw creativiteit. U kunt zich hier afzonderen en ongestoord uw creativiteit zijn gang laten gaan. Het is dan ook een ruimte waar u inspiratie kunt opdoen en de mooiste creaties kunt maken.

4. Multifunctioneel atelier in de tuin

Een atelier in de tuin kunt op nog veel meer manieren gebruiken. Onze ruimtes zijn multifunctioneel aan te passen en u kunt ze helemaal inrichten zoals u wilt. Zo kunt u er de ene dag uw creativiteit in uiten maar kunt u er de volgende dag ook rustig in thuiswerken zonder gestoord te worden. Wil u na verloop van tijd toch iets anders met uw tuinatelier doen? Dan kunt u deze ook gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en behoefte en er bijvoorbeeld een chill-ruimte, kantoor of berging van maken.

Atelier bouwen in de tuin?

Wilt u een eigen plek waar u uw creativiteit zijn gang laten gaan? Dan kunt u bij Iso-Bella een geïsoleerd prefab tuinatelier helemaal naar uw wensen inrichten. Zo kunt u er meteen uw eigen creativiteit in kwijt en er een ruimte vol inspiratie van maken.

Atelier bouwen kosten?

Bent u benieuwd naar de kosten van het bouwen van atelier in de tuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen al uw wensen kunnen bespreken en uw droom atelier werkelijkheid kunnen maken.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.