Multifunctionele ruimte in tuin

Heeft u net te weinig ruimte in uw huis, maar is verhuizen of een uitbouw geen oplossing? Of wilt u het liefst in uw eigen woning blijven wonen? Dan is een bijgebouw in uw tuin de perfecte oplossing. In dit artikel vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden voor een multifunctionele ruimte.

Extra woonruimte? In 1 dag is uw Iso-Bella leefruimte geplaatst! Vergroot uw leefruimte en verbeter uw woongeluk met een Iso-Bella buitenverblijf. Het alternatief voor een uitbouw of dakopbouw. De oplossing ligt gewoon in uw achtertuin. Ontdek hier meer.

Eindeloze mogelijkheden

Een multifunctionele ruimte in uw tuin bied u vele mogelijkheden. U kunt de ruimte slim inrichten zodat u deze voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. De ene keer kan het dienen als gastenverblijf en wanneer er geen gasten over de vloer zijn kunt u er bijvoorbeeld gebruik van maken als tuinkantoor. Zo kunt u altijd optimaal gebruik maken van uw bijgebouw en hoeft deze niet een maand ongebruikt te blijven. Zowel in de winter als de zomer kan uw multifunctionele ruimte gebruikt worden.

Multifunctionele ruimte in tuin

Verschillende toepassingen

Benieuwd waar u een multifunctionele ruimte in uw tuin allemaal voor kunt gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt de inrichting op elk moment veranderen wanneer u een andere toepassing wilt. Een aantal mogelijkheden voor uw multifunctionele ruimte zijn:

Prefab multifunctionele ruimte

Een uitbouw van uw woning kost vaak veel tijd en stress. Een prefab woning is het perfecte alternatief voor een uitbouw of verbouwing. De prefab ruimtes van Iso-Bella worden van te voren gefabriceerd en binnen 1 dag in uw tuin geplaatst zodat u direct kunt genieten van uw extra woonruimte. Onze prefab woningen zijn geheel naar eigen wensen in te richten en te voorzien van alle gemakken die een normale woning ook heeft zoals bijvoorbeeld een keuken, toilet of douche. U hoeft niet meer maanden lang in het puin te zitten voordat uw extra woonruimte gebruikt kan worden.

Onze prefab woningen zijn geheel naar eigen wensen in te richten en te voorzien van alle gemakken die een normale woning ook heeft zoals bijvoorbeeld een keuken, toilet of douche.

Multifunctionele ruimte van Iso-Bella

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een multifunctionele ruimte in uw tuin? Bij Iso-Bella helpen we u graag verder en maken we uw idee werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens een gratis advies gesprek luisteren we naar uw wensen en werken we de plannen uit om uw ideale woonruimte te realiseren. Plan hier vrijblijvend een gesprek in.

  • Meedenkend
  • Duurzaam
  • Gemak

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Microwoning in tuin?

Microwoning in tuin?

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, een microwoning in de tuin. Ze komen steeds vaker voorbij en worden steeds populairder. Niet zonder reden.

Lees meer
Regels mantelzorgwoning

Regels mantelzorgwoning

Wilt u een mantelzorgwoning in uw tuin laten plaatsen en bent u benieuwd naar de regels die hierbij horen? In dit artikel vertellen we u alles over de regels van het bouwen van een mantelzorgwoning in uw tuin.Extra...

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.