Multifunctionele ruimte in tuin

Heeft u net te weinig ruimte in uw huis, maar is verhuizen of een uitbouw geen oplossing? Of wilt u het liefst in uw eigen woning blijven wonen? Dan is een bijgebouw in uw tuin de perfecte oplossing. In dit artikel vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden voor een multifunctionele ruimte.

Eindeloze mogelijkheden

Een multifunctionele ruimte in uw tuin bied u vele mogelijkheden. U kunt de ruimte slim inrichten zodat u deze voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. De ene keer kan het dienen als gastenverblijf en wanneer er geen gasten over de vloer zijn kunt u er bijvoorbeeld gebruik van maken als tuinkantoor. Zo kunt u altijd optimaal gebruik maken van uw bijgebouw en hoeft deze niet een maand ongebruikt te blijven. Zowel in de winter als de zomer kan uw multifunctionele ruimte gebruikt worden.

Multifunctionele ruimte in tuin

Verschillende toepassingen

Benieuwd waar u een multifunctionele ruimte in uw tuin allemaal voor kunt gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt de inrichting op elk moment veranderen wanneer u een andere toepassing wilt. Een aantal mogelijkheden voor uw multifunctionele ruimte zijn:

Prefab multifunctionele ruimte

Een uitbouw van uw woning kost vaak veel tijd en stress. Een prefab woning is het perfecte alternatief voor een uitbouw of verbouwing. De prefab ruimtes van Iso-Bella worden van te voren gefabriceerd en binnen 1 dag in uw tuin geplaatst zodat u direct kunt genieten van uw extra woonruimte. Onze prefab woningen zijn geheel naar eigen wensen in te richten en te voorzien van alle gemakken die een normale woning ook heeft zoals bijvoorbeeld een keuken, toilet of douche. U hoeft niet meer maanden lang in het puin te zitten voordat uw extra woonruimte gebruikt kan worden.

Onze prefab woningen zijn geheel naar eigen wensen in te richten en te voorzien van alle gemakken die een normale woning ook heeft zoals bijvoorbeeld een keuken, toilet of douche.

Multifunctionele ruimte van Iso-Bella

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een multifunctionele ruimte in uw tuin? Bij Iso-Bella helpen we u graag verder en maken we uw idee werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens een gratis advies gesprek luisteren we naar uw wensen en werken we de plannen uit om uw ideale woonruimte te realiseren. Plan hier vrijblijvend een gesprek in.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.