Wat is een poolhouse?

Een luxe poolhouse op maat. Het klinkt natuurlijk heel interessant. Maar wat is een poolhouse eigenlijk? Waar wordt een poolhouse voor gebruikt? En wat zou de reden kunnen zijn om te kiezen voor een poolhouse uit ons assortiment? U leest het hier.

Voor welke toepassing kiest u een poolhouse?

Heeft u een zwembad in uw tuin? Dan is het hebben van een Poolhouse ideaal. Zo kunt er lekker uitrusten en ontspannen en heeft u een ruimte om al uw spullen voor het vertier voor in uw zwembad op te bergen. Naast het praktische aspect aspect wordt een gedeelte van het Poolhouse vaak ingezet als technische ruimte voor uw zwembad. Een pomp en reinigsmiddelen wilt u overgens liever niet in het zicht hebben. 

Of het nu gaat om een luchtbed om heerlijk in uw zwembad te dobberen of de schoonmaakspullen voor het reinigen van uw zwembad. Een poolhouse is super handig en kent vele voordelen.

Wat is een Poolhouse?

Een poolhouse is vaak een additioneel gebouw bij een zwembad dat er voor kan zorgen dat u na het zwemmen nog kan genieten en lekker kan ontspannen. Zo kunt u lekker genieten van uw zwembad zonder op verre afstand te zitten. Geniet het hele jaar van uw tuin, door van een Poolhouse een extra leefruimte te creëren in uw tuin.

Voor de mensen die `s winters of in de herfst geen gebruik maken van hun zwembad is een poolhouse daarnaast een perfecte plek om al het materiaal van het zwembad in op te bergen buiten het zwemseizoen. Het gebouw zelf is meestal groot genoeg en voorzien van een relaxruimte om rustig te kunnen zitten of ontspannen. U kunt een poolhouse het beste vergelijken met een grotere vorm van een tuinhuis, maar dan specifiek bedoeld met voor uw zwembadspullen en eventueel een extra leefruimte. Een poolhouse is in onze ogen dus heel nuttig en bijna onmisbaar als u een zwembad heeft. 

Welke poolhouses bieden we aan?

Binnen ons assortiment voeren wij momenteel een aantal merken met Poolhouses. 

VivLux en Hermes Tuinhuizen

De poolhouses van deze merken zijn voorzien van de allerbeste kwaliteit, een modern design, en comfort waar iedereen van droomt

Meer weten over de poolhouses VivLux & Hermes? Lees dan verder.

VivLux logo
Logo iso-bella

Poolhouse VivLux

Als u een VivLux Poolhouse ziet dan denkt u aan luxe, kwaliteit en gemak. VivLux maakt buitenverblijven die inspelen op de vraag naar leefruimtes voor in de tuin. Wilt u naast een technische ruimte ook een plek waar u het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin? De opties met dit luxe merk zijn eindeloos.

Meer weten? Bekijk dan hier de Poolhouses van VivLux.

Iso bella vivlux poolhouse met overkapping

Poolhouse Hermes

De Poolhouses van Hermes zijn voorzien van een modern design. Dit merk kenmerkt zich door gebruik te maken van EPS Sandwichpanelen. Handig als u op zoek bent naar een Poolhouse met overkapping waarbij de berging dient als technische ruimte. Minder geschikt als woon/leefruimte.

Meer weten over? Bekijk hier de Poolhouses van Hermes.

Iso bella Hermes poolhouse met overkapping bij het zwembad

Waarom een poolhouse kopen bij Iso-Bella?

Onze producten zijn met veel zorgvuldigheid uitgekozen. Alleen de best beschikbare producten met de beste materialen vind u terug in ons assortiment.

Dit betekent : Topkwaliteit. Naast het feit dat we top producten leveren staat communicatie en klanttevredenheid bovenaan ons lijstje van speerpunten. Goede communicatie, korte lijnen en vooral mee denken in het bieden van de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Benieuwd hoe we uw project aanvliegen? Neem direct contact op.

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

1 stap verwijderd van uw droom tuin

Bent u geinteresseerd in onze producten?

Vraag direct een offerte aan voor uw project!