Een bijgebouw in uw tuin, wat kunt u ermee?

Wilt u meer woonruimte om gasten te kunnen ontvangen? Of wilt u bijvoorbeeld een kantoor aan huis? Een prefab bijgebouw in uw tuin is de perfecte manier om uw woonruimte uit te breiden en uw wooncomfort te verbeteren. In dit artikel vertellen we u graag wat u allemaal kunt met een extra bijgebouw in uw tuin.

Creëer extra ruimte met een prefab bijgebouw in uw tuin

Een bijgebouw in uw tuin is de perfecte manier om meer woonruimte te creëren. Met een prefab bijgebouw creëert u extra ruimte zonder dat hier een hele verbouw of verhuizing aan te pas komt.

Bij Iso-Bella maken wij prefab bijgebouwen die binnen 1 dag zijn geplaatst. Zo hoeft u niet lang in een verbouwing te zitten waardoor u een hoop ergernis en tijd bespaart. U kunt uw bijgebouw geheel inrichten zoals u wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze woonoplossingen.

Bijgebouw in tuin

Waarde vermeerdering van uw woning

Een bijgebouw in uw tuin is een goede investering. Het is een stukje vastgoed op uw eigen terrein en een mooie bijkomstigheid is dat de investering zichzelf ook terug verdient. Uw bijgebouw zorgt namelijk voor waarde vermeerdering van uw woning. Het is dus een goede investering die u uiteindelijk meer geld kan opleveren.

Gastenverblijf in uw tuin

Een gastenverblijf in uw tuin is de ideale manier om gasten te ontvangen. Heeft u vrienden of familie die van verder weg moeten komen? Dan kunnen zij gemakkelijk bij u blijven slapen zonder dat dit ten koste gaat van uw privacy. U kunt een gastenverblijf ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor uw kinderen die ouder worden en misschien meer privacy willen of liever wat meer op zichzelf willen wonen. U kunt uw gastenverblijf geheel voorzien van alle gemakken met een eigen badkamer, wc en zelfs een keuken.


Tuinkantoor

U kunt een bijgebouw in uw tuin ook gebruiken als aparte werkruimte. Een tuinkantoor is de perfecte plek om rustig en ongestoord te kunnen werken. U kunt zich afzonderen, focussen op werken en uw werk en privé leven toch nog gescheiden houden wanneer u vaak thuis moet werken. Daarnaast kunt u een tuinkantoor ook gebruiken als tuinatelier of hobbyruimte waar u uw creativiteit helemaal zijn gang kunt laten gaan.

Mantelzorgwoning

Heeft u iemand in uw omgeving waar u voor moet zorgen en die niet meer helemaal op zichzelf kan wonen? Dan kan een bijgebouw in uw tuin perfect dienen als mantelzorgwoning. Steeds meer mensen kiezen voor mantelzorg maar dit heeft natuurlijk ook invloed op uw privacy. Met een mantelzorgwoning in uw tuin kunt u nog steeds genieten van uw eigen privacy maar bent u altijd in de buurt als de hulpbehoevende persoon hulp nodig heeft. Lees hier meer over de voordelen van een mantelzorgwoning.

Multifunctionele ruimte

U kunt uw bijgebouw voor verschillende toepassingen gebruiken en er een multifunctionele ruimte van maken. Voeg er bijvoorbeeld een keuken en badkamer aan toe zodat het bijgebouw kan dienen als extra slaapkamer of als aparte woning kan fungeren. Met een bureau kunt u er ook meteen een werkruimte van maken. Natuurlijk kunt u het bijgebouw ook gewoon gebruiken als extra ruimte waar u kunt ontspannen of een plek voor uw kinderen om te spelen.

Wilt u graag een bijgebouw in uw tuin laten plaatsen? Het is mogelijk om een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin te laten plaatsen

Vergunningsvrij bijgebouw in uw tuin

Wilt u graag een bijgebouw in uw tuin laten plaatsen? Dan vraagt u zich zeker af wat hier allemaal bij komt kijken en of u hier een vergunning voor nodig heeft. Het is mogelijk om een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin te laten plaatsen. Er zijn dan verschillende dingen waar u op moet letten zoals de omvang van het bebouwingsgebied, de hoogte, het achtererf gebied en het gebruik van uw bijgebouw. Lees hier alles wat u moet weten of het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw.

Prefab bijgebouw in uw tuin van Iso-Bella

Wilt u uw woonruimte uitbreiden maar heeft u geen zin in een verbouwing? Bij Iso-Bella kunt u uw bijgebouw geheel op maat laten maken en wordt deze prefab in uw tuin geplaatst. U kunt uw ruimte geheel naar eigen wens inrichten en de ruimte wordt binnen 1 dag geplaatst. Bekijk ons concept en ontdek de mogelijkheden. We helpen u graag verder met al uw vragen over een extra bijgebouw en het vergunningsvrij plaatsen. U kunt direct een offerte aanvragen zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.