Tuinkantoor zorgt voor extra productiviteit door deze 5 voordelen

Als u regelmatig thuis werkt, kent u de meerwaarde van een rustige werkplek. Een eigen kantoorruimte waarin u zich makkelijk afsluit van de drukte van het gezin, de buurt en de omgeving. Werken aan de eettafel brengt nu eenmaal een grote kans op afleiding met zich mee.

Maar heeft u ook al eens gehoord van een tuinkantoor? Een tuinkantoor is een aparte, afgezonderde werkruimte in uw tuin. In dit artikel benoemen we 5 redenen om te kiezen voor een tuinkantoor in plaats van een werkkamer in huis.

Tuinkantoor biedt extra ruimte zonder opoffering

Wilde u die ene lege slaapkamer liever gebruiken voor een home gym? Dan plaatst u de nieuwe werkplek toch gewoon in uw tuin! Een tuinkantoor biedt unieke kansen wanneer u nog wél ruimte heeft in de tuin, maar het huis al bijna vol zit.

Kiest u voor een tuinkantoor van Iso-Bella, dan weet u zelfs zeker dat de ruimte goed in uw tuin past. Wij bieden namelijk ruimtes met verschillende afmetingen. Zit hier niets bij dat past bij uw smaak of behoeften? Dan maken we gerust een werkruimte op maat. Wilt u overigens liever de kantoorruimte wél in huis, maar uw home gym in de tuin? Dat kan natuurlijk ook.

Ongestoord aan de slag

In een tuinkantoor bent u extra productief. U gaat namelijk gegarandeerd ongestoord aan het werk. De kinderen komen niet in de buurt, piepende wasmachines zijn geen afleiding meer en als de deurbel gaat, krijgt u hier niets van mee.

Door de duurzame en toekomstgerichte focus van Iso-Bella zijn onze tuinkantoren zelfs extra goed geïsoleerd. Zelfs de kat van de buren leidt u dus niet snel meer af.

Tuinkantoor als mooie aankleding van uw tuin

Een grote lege tuin kan leuk zijn, maar voegt weinig toe aan uw woongenot. Een tuinkantoor ziet eruit als een luxe tuinhuis. Hierdoor geniet u er niet alleen van wanneer u werkt, maar ook wanneer u ’s avonds even naar buiten kijkt.

Zeker onze buitenverblijven zijn gemaakt van prachtige, duurzame materialen. Ook de eventuele verlichting aan de buitenzijde van uw tuinkantoor geeft een extra dimensie aan uw woning.

Hou werk en privé gescheiden

Ook thuiswerken heeft voor- en nadelen. Een groot knelpunt is dat een thuiskantoor het scheiden van werk en privé lastiger maakt. Wanneer u stopt met werken, bent u namelijk nog altijd in hetzelfde huis. Met een tuinkantoor heeft u dit probleem niet. U zit volledig afgesloten van de buitenwereld in de voor u ideale werkomgeving. Zijn uw werkzaamheden afgerond? Dan sluit u het tuinkantoor en kijkt u er de rest van de dag niet meer naar om.

Ieder heeft andere omstandigheden nodig om ongestoord te kunnen werken. Wij begrijpen dat u advies kunt gebruiken voor het bereiken van de ideale rust en focus. Onze experts helpen u hier graag mee. Vraag een adviesgesprek aan over het creëren van uw ideale tuinkantoor.

Veelzijdigheid van een tuinkantoor

In een flexibel ontworpen tuinkantoor hoeft u niet altijd te werken. Uw extra ruimte in de tuin kunt u het hele jaar door voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo ook bijvoorbeeld als hobbyruimte, gastenverblijf, mancave, tuinberging of poolhouse. Zeker de tuinkantoren van Iso-Bella zijn hier uitermate voor geschikt. We houden rekening met voldoende isolatie en ruimte voor de door u gewenste toepassing.

Maar nog leuker: onze tuinkantoren zijn niet alleen multifunctioneel, maar ook modulair en verplaatsbaar. Het volledig inbouwen van een groot nieuw tuinhuis is met onze toepassingen dus niet nodig. Bent u niet meer helemaal tevreden met de plaatsing in de tuin, dan veranderen we deze probleemloos.

Meer te weten komen over tuinkantoren van Iso-Bella?

Een eigen tuinkantoor is een unieke toevoeging aan uw woning. Het verhoogt uw werkgenot en verbetert uw werk-privébalans. Wilt u meer informatie over de tuinkantoren van Iso-Bella? In onze brochure leest u alles over deze toepassing van uw nieuwe Iso-Bella ruimte. Toch liever een andere toepassing in de ruimte toevoegen, zoals een persoonlijke sportruimte? Dat kan natuurlijk ook. Hoe u de extra ruimte ook benut, onze buitenverblijven zijn het perfecte alternatief voor een uitbouw van uw huis.

Onze adviseurs staan iedere werkdag voor u klaar met advies over de Iso-Bella ruimtes en de toepassingen daarvan. We denken dan ook graag met u mee over de geschikte oplossing voor in uw tuin. Vraag hiervoor direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.